18 lipca, 2022

Kenosan Lactic 20l

by Piotr Reczuch in
Kenosan Lactic 20l-image

Kenosan Lactic 20l

  • Opis produktu
  • Dodatkowe informacje
  • Masz pytania?

Środek do dezynfekcji podłóg, ścian i urządzeń na bazie kwasu mlekowego bez konieczności spłukiwania

Preparat do zastosowania pośredniego w przemyśle spożywczym. Można go stosować w kuchniach przemysłowych i gastronomii oraz dezynfekować nim noże produkcyjne na linii uboju i rozbioru w trakcie produkcji. Wykazuje działanie biobójcze w stosunku do: Campylobacter jejuni, E.coli O157:H7, Salmonella typhimurium, Listeria monocytogenes, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Enterococcus hirae.

Sposób użycia:

Dezynfekcja podłóg, ścian i urządzeń - dokładnie umyć powierzchnie, następnie nanieść roztwór 10% w formie oprysku. Czas kontaktu 2 minuty. Nie spłukiwać.

Dezynfekcja noży w trakcie uboju w rzeźni - przeprowadzić płukanie wstępne.

  • szybka dezynfekcja 30-sekundowa - zanurzyć nóż w 15% roztworze
  • standardowa dezynfekcja 2-minutowa - zanurzyć nóż w 8% roztworze

Spłukiwanie nie jest wymagane.

Wartość pH: 2

Kategorie Chemia,Dezynfekcja
Podkategorie Higiena,Food,Dezynfekcja
Tagi
Marka: Cid Lines
Kod wew.: CL010142240005506
Kod EAN: 01054148290644981033
Info: Środek do dezynfekcji podłóg, ścian i urządzeń na bazie kwasu mlekowego bez konieczności spłukiwania

Potrzebujesz więcej informacji? Doradzimy

    Imię i Nazwisko

    Twój adres e-mail

    Zapytanie dotyczące:

    Twoja wiadomość